Kerkdennen 40

3851 BB Ermelo

0341 552 064

info@as2000.nl

Het team

herman

Herman van Koesveld - Eigenaar

Herman heeft het bedrijf in 1993 eerst als banden- en uitlaatservice opgezet. Er bleek al snel dat er in Ermelo meer behoefte is aan een veelzijdige garage met monteurs die ervaring hebben met alle voorkomende reparaties en onderhoudswerk. Herman heeft zijn bedrijf daar dan ook helemaal op ingesteld.

   
gerwin

Gerwin Reijersen - Eigenaar

In deze veelzijdige garage werd het al snel heel druk waardoor Gerwin is aangetrokken. Door een combinatie van voortgezette opleidingen in autotechniek en inmiddels veel ervaring is hij uitgegroeid tot een gedreven en zeer veelzijdig monteur. Sinds 1 januari 2020 is Gerwin mede-eigenaar.

   
henk

Henk Posthouwer - Monteur

Henk is ons komen versterken nadat de ANWB ons in 2010 uitnodigde om Wegenwachtservice te gaan uitvoeren als partnerbedrijf. Henk past door zijn enthousiasme en liefde voor het vak helemaal in het team. Hij werkt inmiddels al weer jaren bij Autoservice 2000.

   
dennis

Dennis van Koesveld - Monteur

Dennis is de zoon van Herman en vanaf zijn 12e al aan het sleutelen in de zaak van zijn vader. Dennis is 2 jaar weg geweest, heeft daardoor veel bijgeleerd en is nu weer terug op het vertrouwde honk.

samenwerking